Πέτσας κατά Τσίπρα: Χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση

«Η προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Να μιλάει για «σοβαρές προβλέψεις» αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης διχαστικό και λαϊκιστή που «μένει ίδιος» καθώς όπως σημειώνει «χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορωνοϊού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρο. «Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες, λέμε την αλήθεια και προχωράμε με σοβαρότητα. Αντιμετωπίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα την υγειονομική κρίση. Στηρίζουμε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από την πανδημία. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και ρίχνουμε όλο και περισσότερα καύσιμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας» σημειώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ