Γαλλία: Τρεις νέοι προορισμοί για την Ελλάδα από την Air France

Τρεις νέους προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Μύκονος και Σαντορίνη) εντάσσει στο πρόγραμμα Ιουλίου και Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία Air France, ενισχύοντας την σύνδεση των δύο χωρών κατά τους θερινούς μήνες.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί, που θα έχουν αφετηρία το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, εντάσσονται συμπληρωματικά στο πρόγραμμα μετά από την ανακοίνωση της επαναφοράς των συνδέσεων με Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, που αναμένονται να ξεκινήσουν εντός του μηνός, 13 και 27 Ιουνίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις την εβδομάδα (Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο) για το διάστημα από 13 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου. Το δρομολόγιο για Μύκονο θα είναι δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη) και θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου, ενώ η Σαντορίνη θα εξυπηρετείται με μία πτήση (Τετάρτη) για το ίδιο επίσης διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες, η Air France ζητά από τους επιβάτες να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ήδη από τις 11 Μαΐου 2020. Επιπρόσθετα, και για να εξασφαλίσει η εταιρία το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην υγεία του προσωπικού και των επιβατών της, εφαρμόζει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της.

Παράλληλα, θα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων επί του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό, ενώ έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών και έχουν καθιερωθεί ειδικές διαδικασίες για την περιοδική απολύμανση των αεροσκαφών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ