Γ. Βρούτσης: Ενίσχυση του κοινωνικού τουρισμού για να κάνουν όλοι διακοπές

«Σε μία κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μαζί με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στηρίζουν έμπρακτα τον εσωτερικό τουρισμό της χώρας μέσα από την επανασχεδίαση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού για το διάστημα 2020-2021» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, σε γραπτή δήλωσή του.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, «ο εσωτερικός τουρισμός, ιδιαίτερα αυτήν τη περίοδο, αποτελεί οξυγόνο για την τόνωση της τουριστικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, που μπορεί να επιτευχθεί με την ενίσχυση του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού, ενός προγράμματος με έντονο κοινωνικό πρόσημο.

Στόχος μας είναι να ωφεληθούν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα όλοι όσοι είναι οικονομικά αδύναμοι. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν διακοπές σε τουριστικό προορισμό της αρεσκείας τους και παράλληλα στηρίζουμε τις τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ