Ν. Χαρδαλιάς: Άνοιγμα της αγοράς με κανόνες – Δεν θα γίνεται έκπτωση σε κανέναν

Εντατικούς ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό ξεκινά η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας βρέθηκαν στην πρωινή σύσκεψη της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου δόθηκαν κατευθύνσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των ελέγχων.

Ο κ.Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τους δημοτικούς αστυνομικούς σημειώνοντας ότι είναι σημαντική η δουλειά που έχουν κάνει. “Προφανώς το άνοιγμα της αγοράς είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται από κανόνες και όρους, όπου δεν θα γίνεται έκπτωση σε κανέναν” υπογράμμισε ο υφυπουργός.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς, “δουλειά της Δημοτικής Αστυνομίας είναι να συνδράμει στην προσπάθεια των επιχειρηματιών να ανοίξουν με όρους που εξασφαλίζουν τη Δημόσια Υγεία. Από εκεί και πέρα υπάρχει το Κράτος σε ακραίες περιπτώσεις να εφαρμόζει τον νόμο και να δίνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που είναι πέρα από αυτόν”.

Πηγή: voria.gr