Ορίστηκε από την UEFA η ημέρα και η ώρα του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Οριστικοποιήθηκε από την UEFA η ημέρα και η ώρα του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ και η μεγάλη «μάχη» με τη Μπεσίκτας, ορίστηκε εν τέλει για τις 25 Αυγούστου. Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 21:00 και ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάρει την πρόκριση για να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας βέβαια πως το έργο του θα είναι αρκετά δύσκολο ακόμα κι αν καταφέρει να περάσει από τους Τούρκους.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στην Τούμπα, αφού η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε αρκετές ενέργειες έτσι ώστε να αποφύγει τον ορισμό της αναμέτρησης σε ουδέτερη έδρα. Αμέσως μετά την κλήρωση οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν σειρά επαφών με την UEFA και τους ανθρώπους της Μπεσίκτας κι εν τέλει πέτυχαν να παίξουν στη φυσική τους έδρα, χωρίς την παρουσία κόσμου βέβαια, το νοκ-άουτ ματς.

Από την πλευρά του το τούρκικο κλαμπ, θα ταξιδέψει με τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση που θα κρίνει το ποια από τις δυο «ασπρόμαυρες» ομάδες θα δώσει το «παρών» στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και θα διεκδικήσει την περαιτέρω ευρωπαϊκή παρουσία…

Πηγή: onsports.gr