Υπέγραψε ο Ινσούα και ενσωματώνεται στην ΑΕΚ

Δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός ο οποίος υπέγραψε χθες (13/8) τριετές συμβόλαιο, θα συναντήσει αύριο Σάββατο τους νέους συμπαίκτες του, στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο 29χρονος αμυντικός δήλωσε στην κάμερα της AEK TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους.

Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους.

Προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους. Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ