Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ανατροπή με υπογραφή Ουάρντα

Με… σπασμένα «φρένα» συνεχίζει ο Βόλος την εφετινή, εντυπωσιακή (μέχρι στιγμής) πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε με 2-1 (και) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «κυανέρυθρους» και πήραν… κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με καταπληκτικό σε έμπνευση κι εκτέλεση γκολ του Παμλίδη. Ο επιθετικός του ΠΑΣ στόπαρε τη μπάλα με το στήθος μετά τη σέντρα του Σιόντη και με γυριστό σουτ έκανε το 0-1.

Το γκολ του Παμλίδη «βραχυκύκλωσε» το Βόλο, με τους Γιαννιώτες να κρατούν άνετα το προβάδισμά τους ως το ημίχρονο και να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο κι έφερε σχετικά γρήγορα το ματς στα ίσα με πέναλτι του Μπαριέντος στο 56′ (χέρι του Σιόντη από γύρισμα του Μαρτίνες).

Στο 68′ ο Φεράρι έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παντελάκη και στο 77′ «μίλησε» ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος με άπιαστη κεφαλιά (έπειτα από φάουλ του Μπαριέντος) έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Γκαραβέλη για το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Μπαριέντος, Κολόμπο – Σιόντης, Σάλιακας, Πίρσμαν
Αποβολές: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Αν. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Ουάρντα, Μαρτίνες (90’+2′ Μαρτίνες), Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας (81′ Κιάκος, Περέα (37′ Τσοκάνης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας (81′ Μπρένερ), Κάργας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης (81′ Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης (81′ Καρτάλης), Παμλίδης, Λεό (61’Νάουμετς), Κρίζμαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ