Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα από το ξεκίνημα, είχε φάσεις και δοκάρι με τον Μουνάφο ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν νωρίς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 15′ ο Βάντερσον με απευθείας κόκκινη.

Οι Αρκάδες αν και είχαν την πρωτοβουλία δεν μπορούσαν να σκοράρουν και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, τους… έσωσε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που σταμάτησε τον Αριγίμπι. Μάλιστα στο φινάλε του α’ μέρους ο Αστέρας πήρε και το προβάδισμα με το γκολ του Μπαράλες (45′).

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός αν και με παίκτη λιγότερο, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος και ισοφάρισε με το καταπληκτικό φάουλ του Αριγίμπι (54′).

Από εκεί και πέρα, το ματς έγινε…ροντέο με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 54’ Αριγίμπι – 45’ Μπαράλες

Κάρτες

Κίτρινες: Αντζουλάς

Κόκκινη: Βάντερσον (15’)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ – Τζανακάκης (70′ Μεντίνα), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον – Τσιγγάρας (70′ Ταχάρ), Ντάλσιο – Αριγίμπι, Μάζουρεκ (84′ Μεντόσα), Ντίας – Ματσόλα (90’+1′ Βέργος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ρασταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας) – Σίτο (69′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (80′ Γκόμες), Κρέσπι (69′ Τιλίκα) – Μπαράλες.

Πηγή: fosonline.gr