Home News Ιατροδικαστής 36χρονης μεσίτριας: “Της έδωσαν αναισθητικό – Δεν ξέρουμε αν την σκότωσε”!

Ιατροδικαστής 36χρονης μεσίτριας: “Της έδωσαν αναισθητικό – Δεν ξέρουμε αν την σκότωσε”!

Τα αίτια θανάτου της 36χρονης άτυχης μεσίτριας θα βγουν στο τέλος της εβδομάδας μιας και οι τοξικολογικές εξετάσεις φαίνεται να ήταν “εξαιρετική δύσκολη υπόθεση” όπως δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα έχουμε κάτι νεότερο από την τοξικολογική ανάλυση, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν είναι ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι».

Την ίδια ώρα η οικογένεια μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να παραλάβει τη σορό της άτυχης 36χρονης προκειμένου να γίνει η ταφή της ενώ όλοι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μιας και έφυγε πολύ νωρίς.
Από την άλλη, ο κατηγορούμενος φαίνεται να ζήτησε και να έλαβε ,εν τέλει, παράταση της απολογίας του για την Τετάρτη. Ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

«Ζητήσαμε προθεσμία ελπίζοντας ότι θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την ιατροδικαστή, που είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας όπως επίσης διορίσαμε και τεχνικό σύμβουλο» δηλώνει η Βασιλική Μαρινάκη, η δικηγόρος του 38χρόνου αγγειοχειρούργου.
Ενώ συμπληρώνει πως ” ο πελάτης μου δεν είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Ήταν απλά ασθενής του”. Και συμπληρώνει πως το μοιραίο βράδυ δεν την είδε μιας και είχαν ραντεβού για επέμβαση, στο οποίο η 36χρονη δεν πήγε.

Exit mobile version