Home News MEDIA Αλλάζουν τα πάντα στο MEGA – Τι θα κάνουν οι μέτοχοι μετά...

Αλλάζουν τα πάντα στο MEGA – Τι θα κάνουν οι μέτοχοι μετά την “επικράτηση” Μαρινάκη

"Αγκάθι" παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης

Από χθες, ο ΔΟΛ άλλαξε σελίδα. Στον 6ο όροφο του κτηρίου, εκεί που κάποτε ο Λαμπράκης παρέθετε γεύματα σε καλεσμένους του, “σφραγίστηκε” η νέα εποχή που έχει ήδη άρωμα Πειραιά, καθώς πλειοδότης του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και στο MEGA, καθώς πλέον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέχει το 22,11% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού και γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχός του, μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η κατάσταση έχει ως εξής σε ότι αφορά το μετοχικό σχήμα του MEGA CHANNEL:

– Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%
– Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%
– Ιβάν Σαββίδης 19,63%
– Φώτης Μπόμπολας 13%
– Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%
– Βίκτωρ Ρέστης 3,13%

Η επόμενη ημέρα

Τι θα κάνουν οι μέτοχοι; Τι θα πράξουν;

Είναι αλήθεια πως το μεγάλο ερωτηματικό, το “αγκάθι” στην στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι μέτοχοι, είναι τι θα πράξει τώρα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αν και είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του MEGA, τώρα, μετά την είσοδο Μαρινάκη, αυτό δείχνει πλέον σχεδόν αδύνατον.

Χθες, μάλιστα, έδειξε πως έχει άλλα στο νου του, με όσα είπε στην Αθλητική Τετάρτη, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: “Εγώ προειδοποίησα και την Κυβέρνηση ότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε υπό τέτοια πίεση, όταν λαμβάνουμε συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις και απειλές. Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε την αιτία.
Εγώ εκτιμώ ότι γίνονται πολιτικά παιχνίδια, και προφανώς το πολιτικό σύστημα μάλλον κάτι φοβήθηκε. Νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις θα σπάσουν την επιθυμία μου να προχωρήσω μπροστά…. Ένα πράγμα με χαροποιεί, ότι όλες οι ομάδες των Αθηνών έχουν ενωθεί εναντίον μας. Εμένα μου αρέσει η μάχη! Ας κάνουν ένα κοκτέιλ από τα χρώματά τους. Αλλά εγώ προειδοποιώ: Εγώ μπορώ να προστατέψω τους δικούς μου ανθρώπους αν δεν μπορεί να τους προστατέψει η Πολιτεία.
Πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε τηλέφωνο και να απειλείτε τους ανθρώπους μου!”.

Όλα θα καθοριστούν σε μια συνάντηση που θα έχουν όλοι οι μέτοχοι, ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα….

Exit mobile version