Home News Αναρχικοί στοχοποιούν τον καθηγητή Συρίγο – Γέμισε με αφίσες η Αθήνα (pic)

Αναρχικοί στοχοποιούν τον καθηγητή Συρίγο – Γέμισε με αφίσες η Αθήνα (pic)

Ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος του Παντείου, έγινε γνωστός, όταν «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε φοιτητές που έκαναν αφισοκόλληση, σε τοίχο του πανεπιστημίου, που μόλις είχε καθαριστεί και βαφτεί. 

Τόλμησε, στην κυριολεξία, αφού η απάντηση των «φοιτητών» ήταν να τον γρονθοκοπήσουν, έως ότου άλλοι σπουδαστές παρέμβουν και κληθεί στο τέλος και η αστυνομία.

Ο καθηγητής Συρίγος δεν το έβαλε κάτω και τόλμησε και δεύτερη φορά, αφού δεν άφησε την χειροδικία ατιμώρητη, όπως συμβαίνει συνήθως στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Έκανε μήνυση και ήδη ο ένας φοιτητής έχει υποστεί τις συνέπειες, ενώ σε λίγες ήμερες αναμένεται η δίκη του δεύτερου. Αυτή ήταν η αρχή του δράματος. Έκτοτε ο καθηγητής Συρίγος έχει μπει στο μάτι των αναρχικών.. Προ ημερών, ρουβίκωνες και λοιποί επαναστάτες, διέκοψαν εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο καθηγητής, ανέβασαν πανό εκεί όπου θα μιλούσαν οι ομιλητές, φώναξαν τα γνωστά αντιμπεριαλιστικά συνθήματα και φυσικά η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Τώρα, η επαναστατική δράση των φοιτητών αλλάζει επίπεδο.

Συρίγος02

Γειτονιές γύρω από το Πάντειο όπως το Κουκάκι, άλλα και κεντρικοί δρόμοι στα Εξάρχεια, έχουν γεμίσει με αφίσες με την φωτογραφία του καθηγητή Συρίγου με τίτλο. “Αυτός είναι ο φασίστας”… Φασίστας φυσικά αφού τόλμησε να κάνει παρατήρηση σε φοιτητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο – Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola, Δημήτρης Λόης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο ρόλος της 17χρονης στην απαγωγή Λεμπιδάκη – Τα λάθη της που αποκάλυψαν τους δράστες

ΑΚΟΜΑ: Κληρώνει σήμερα για το Ελληνικό – Το ΚΑΣ συνεδριάζει τη στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει plan B για να ξεπεράσει τα εμπόδια

Exit mobile version