Home News Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο! Νεκροί τρεις πεζοπόροι, ένας βαριά τραυματίας (Βίντεο)

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο! Νεκροί τρεις πεζοπόροι, ένας βαριά τραυματίας (Βίντεο)

Σε τραγωδία με τρεις νεκρούς εξελίχθηκε η πεζοπορία τεσσάρων φίλων στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

“Εντοπίστηκαν και ανασύρονται ένα άτομο έχοντας τις αισθήσεις του καθώς και δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας”.

Αυτό ανακοίνωσε η πυροσβεστική μέσω του twitter με την επιχείρηση εντοπισμού των πεζοπόρων να έχει ξεκινήσει απο χθες ύστερα από τηλεφώνημα γυναίκας που έκανε λόγο για άγνωστο αριθμό ατόμων που έχουν χαθεί στην περιοχή, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Η πυροσβεστική λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής είχε εντοπίσει και ανασύρει ακόμη ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και έναν 40χρονο από την Αθήνα, βοηθός του εκπαιδευτή. 

Δείτε τη στιγμή που μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, βαριά τραυματισμένος, ο επιζών της τραγωδίας.

Πρόκειται για τον εκπαιδευτή της 4μελους ομάδας, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη.

Το χρονικό:

Τα τέσσερα άτομα επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όμως αυτό τους το εγχείρημα κατέληξε σε τραγωδία με θλιβερό απολογισμό τριών νεκρών και ενός τραυματία.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των 4 ατόμων στο Ξυλόκαστρο ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η σύζυγος του ενός ατόμου ανησύχησε γιατί είχε χάσει την επικοινωνία με τον άνδρα της και ειδοποίησε τις αρχές

Exit mobile version