Home News Άγριος ξυλοδαρμός του Νίκου Μαυραγάνη και της συντρόφου του στην Αμάρυνθο

Άγριος ξυλοδαρμός του Νίκου Μαυραγάνη και της συντρόφου του στην Αμάρυνθο

Άγριο επεισόδιο έγινε λίγο πριν την 15:00η στο δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, όπου στεγάζονται τα εκλογικά κέντρα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης ξυλοφορτώθηκε από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Δημητρόπουλου.

Ο Αμαρύνθιος Νίκος Μαυραγάνης στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή. Άλλωστε, διατηρεί χρόνια δεσμό με την αδελφή του Ελένη Γουρνή.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Δημητρόπουλου. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν πάνω του «γνωστοί-άγνωστοι» και να τον χτυπήσουν.

Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή και σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχτηκε με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ.

Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού.

Αρνούνται επίσης ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

Exit mobile version