Home News Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος: Νέο επιδοτούμενο Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης Εργαζομένων

Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος: Νέο επιδοτούμενο Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης Εργαζομένων

Ομοσπονδία Βενζινοπωλών

Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος: Νέο επιδοτούμενο Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης Εργαζομένων Με δυνατότητα συμμετοχής Εξ Αποστάσεως & συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ.

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος υλοποιεί δύο προγράμματα κατάρτισης στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα από την παροχή καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης» MIS 5035129, η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 -2020» με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. 3852/1250/Α3-13/06/2019 (ΑΔΑ: ΩΗΤΟ465ΧΙ8-Μ3Μ).

Ωφελούμενοι της Πράξης είναι 1.280 εργαζόμενοι (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης), ή εποχικά εργαζόμενοι.
Μεταξύ των ωφελούμενων δεν περιλαμβάνονται αυτοαπασχολούμενοι ή άνεργοι ή/και όσοι
λαμβάνουν επίδομα τακτικής ανεργίας από τον ΟΑΕΔ με εξαίρεση τις περιπτώσεις των εποχικά εργαζόμενων που λαμβάνουν ειδικό εποχικό επίδομα.

Η υλοποίηση της Πράξης θα καλύψει τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Τα αντικείμενα κατάρτισης που μπορεί να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος είναι :
Α. Στέλεχος Πωλητής Λιανικής
Β. Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο ακόλουθο σύνδεσμο : https://www.katartisi.obe.gr/

Η καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των αιτήσεων είναι 11/11/2021

ΕΣΠΑ

Exit mobile version