Αυτοκτονία οι δυο νεκροί σε Καβούρι και Σχιστό – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Καβούρι Σχιστό απανθρακωμένα άτομα

Σοκ προκλήθηκε στο Καβούρι και στο Σχιστό, όταν εντοπίστηκαν δυο πτώματα μέσα σε καμμένα αυτοκίνητα με διαφορά δυο ωρών το ένα από το άλλο.
Αρχικά, η ΕΛ.ΑΣ δεν είχε διευκρινίσει αν πρόκειται για ατυχήματα ή αυτοκτονίες. Όμως, οι νέες πληροφορίες, έκαναν το τοπίο να ξεκαθαρίζει. Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο απανθρακωμένο αυτοκίνητο στο Σχιστό αναγνώρισε το όχημα που άνηκε στον αδερφό του και ότι τελικά το πτώμα ανήκει στον 50χρονο που είχε ψυχολογικά προβλήματα. Τα στοιχεία αυτά οδηγούν το συμπέρασμα της αυτοκτονίας ενώ την εκδοχή αυτή ενισχύει ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν ίχνη εμπρησμού και αλκοόλ.
Όσον αφορά, το Καβούρι, οι πυροσβέστες στις 5 το πρωί δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα για φωτιά, όταν έφθασαν στο σημείο, την έσβησαν όμως το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς και μέσα βρισκόταν ένα άτομο απανθρακωμένο. Το γεγονός ότι από το όχημα είχαν καταστραφεί οι πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και όλο το σκηνικό κάνουν την υπόθεση πιο δύσκολη. Τελικά, κατάφεραν να “διαβάσουν” τις καμένες πινακίδες και από τα τερματικά της Τροχαίας να εξακριβώσουν ότι ανήκει σε έναν 52χρονο κρεοπώλη από το Παγκράτι. Η επίσκεψη στο σπίτι του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου φωτίζει το μυστήριο αφού οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι ο κρεοπώλης δεν έχει εμφανιστεί ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε αποπειραθεί να τερματίσει τη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.