Ραγδαίες εξελίξεις: Ξανά ενδιαφέρον από Ολυμπιακό για Γκαρντ

Γκαρντ

Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Ρεμί Γκαρντ στον Ολυμπιακό. Ενώ όλες οι ενδείξεις κυμαίνονταν πως την λύση του Γάλλου προπονητή και άρχιζαν να εξετάζουν άλλους υποψήφιου, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε.
Όπως μεταφέρει, το ΣΠΟΡ FM 94,6, ο 51χρονος τεχνικός έχει αρκετές πιθανότητες να είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν έχει και πολύ χρόνο μπροστά του καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία στα μέσα Ιουνίου και ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει άπλετο χρόνο για να μάθει την ομάδα και τις ανάγκες της πριν αρχίσει τον σχεδιασμό.
Προπονητική πορεία
Η πορεία του Γκαρντ ξεκίνησε όταν αντικατέστησε τον Κλοντ Πιέλ στον πάγκο της Λιόν το 2011 και πανηγύρισε ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Κάπ.
Όταν έφυγε από την ομάδα το 2013-2014 , το Νοέμβριο του 2015 υπέγραψε για τριάμιση χρόνια στην Άστον Βίλα αλλά δεν στέριωσε και στις 19 Μαρτίου του 2016, η συνεργασία λύθηκε. Έκτοτε δεν έχει εργαστεί στην άλλη ομάδα.