Ο Σπαλιάρας και τα κορίτσια του προς αποχώρηση – Ο καβγάς με τον Κοκκινάκη

Οι Μαχητές ψήφισαν προς αποχώρηση τον Σπαλιάρα, την Σάρα και την Ελισάβετ.

Ενώ οι Διάσημοι ξάπλωσαν στο σανίδι της καλύβας τους, οι Μαχητές απολάμβαναν μια νύχτα σε μια βίλα με “τέλεια” κρεβάτι, ξεφεύγοντας εντελώς από το Survivor. Αυτό φάνηκε πως δεν τους ευνόησε, μιας και απέδειξαν πως δεν είχαν τόση αντοχή τόσο στο τρέξιμο όσο και στο να σηκώσουν πολλά κιλά. Έχει αποδειχθεί κι’άλλες φορές πως τα αθλήματα που αφορούν σε δύναμη είναι το ατού των Διασήμων. Έτσι και σε αυτό το αγώνισμα, οι Μαχητές έπεφταν ο ένας πίσω από τον άλλο, δίνοντας στους Διασήμους μια νίκη όνειρο.

Η βεντέτα Κοκκινάκη – Σπαλιάρα από την άλλη συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησίου. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δυο ομάδων άρχισαν σχεδόν αμέσως. Οι άντρες της κάθε ομάδας τα είχαν με τους άντρες της άλλης, αφήνοντας τα κορίτσια να κοιτούν και να απέχουν από την συζήτηση.

Η ώρα της κάλπης

Πιο πριν οι Μαχητές κλήθηκαν στον αγώνα της ατομική ασυλίας, που κέρδισε ο Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος. Η ώρα της κάλπης δεν άρχισε να έρθει. Όλη η ομάδα ψήφισε Σπαλιάρα και ενώ εκείνος έδωσε την ψήφο του στην Ελισάβετ ως αγνωνιστικά αδύναμη. Ο Μάριος Πρίαμος έδωσε την ψήφο από την ασυλία του στην Σάρα, την οποία θεωρεί πιο αδύναμη σε σχέση με την Ελισάβετ αφήνοντας τον Αναγνωστόπουλο ανάμεσα σε Βάσαλο και Αϊνατζόγλου. Έτσι, επέλεξε την Ελισάβετ, η οποία σε σχέση με τον Κωνσταντίνο υστερεί αγωνιστικά ενώ δεν είναι και τόσο απαραίτητη στην παραλία.