Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Γερμανούς χούλιγκαν στη Μαγιόρκα (video-pics)

248

Διακοπές μετά…ξύλων έκαναν στη Μαγιόρκα της Ισπανίας Γερμανοί χούλιγκαν από δυο διαφορετικές ομάδες που έχουν κόντρες στη χώρα τους..

Ο λόγος για τουλάχιστον 20 Γερμανούς οπαδούς που ήρθαν στα χέρια έξω από μπαρ, αφού πρώτα αντάλλαξαν βρισιές και προσβολές

Το περιστατικό κατεγράφη σε ερασιτεχνικό βίντεο και ξεκινά δείχνοντας δύο ομάδες χούλιγκαν, τη μία απέναντι στην άλλη, να ανταλλάσσουν βρισιές έξω από ένα μπαρ. Αιφνιδιαστικά, ένας άντρας με λευκό t-shirt επιτίθεται σε έναν από την αντίπαλη ομάδα. Και τότε ξεκινούν όλα.

Χούλιγκαν επιτίθεται σε «αντίπαλο». Κάποιος προσπαθεί να «απαντήσει» με εναέριο χτύπημα, αλλά πέφτει κάτω και οι αντίπαλοι χούλιγκαν σπεύδουν να του επιτεθούν ενώ είναι πεσμένος στον δρόμο.

Ο άνδρας με τα μαύρο σορτσάκι προσπαθεί να «απαντήσει» με κίνηση καράτε…αλλά πέφτει στον δρόμο και γίνεται εύκολη «λεία» για τους αντιπάλους. Από κει και μετά επικρατεί πανικός, με κλοτσιές, μπουνιές και ορισμένους

να πέφτουν χτυπημένοι στο οδόστρωμα. Το βίντεο τελειώνει με τους χούλιγκαν των δύο ομάδων να απομακρύνονται εν μέσω αντεγκλήσεων.

Η κατάσταση έχει εκτονωθεί σε επίπεδο ξύλου και έχει περιοριστεί σε επίπεδο ανταλλαγής… βρισιών Η μάχη στους δρόμους της Μαγιόρκα έγινε ανάμεσα σε χούλιγκαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Σάλκε, με τους τελευταίους να… συνεπικουρούνται από οπαδούς της Ομπερχάουζεν.

Όπως είναι γνωστό, Ντόρτμουντ και Σάλκε θεωρούνται «αιώνιοι εχθροί» και το ντέρμπι τους στην Κοιλάδα του Ρουρ πάντα έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Διαβάστε επίσης:  DW: Άρθρο κόλαφος κατά της Ελλάδας για τους πρόσφυγες στη Χίο