Ανώνυμους: Η NASA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής! (Βίντεο)

Οι Ανώνυμους σε ένα βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα την 20η Ιουνίου, υποστηρίζουν ότι όχι μόνο έφτασε η ώρα για την NASA να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής,  αλλά και ότι αυτοί οι εξωγήινοι έρχονται προς τον πλανήτη μας!

Αυτά λένε οι Ανώνυμους στο βίντεο, υποστηρίζοντας επίσης ότι πολλοί άλλοι πλανήτες σε όλο το σύμπαν πιθανώς να έχουν ή να είχαν φιλοξενήσει κάποτε ευφυής ζωή πολύ πριν αυτή εμφανιστεί στην Γη.

Οι Ανώνυμους κάνουν και κάποιες ρητορικές ερωτήσεις: Είχαμε πάει και παλαιότερα στον Άρη; Υπάρχουν μνημεία στο Φεγγάρι και στον Άρη; Θα μπορούσε να υπάρξει ένας πόλεμος των ΑΤΙΑ κάπου στο διάστημα; Υπάρχουν διαστημόπλοια γύρω από τη Γη που περιλαμβάνουν επιπλέον χερσαίες δυνάμεις από άλλους κόσμους; θα μπορούσαν να υπάρξουν πάντως πολλά πράγματα περισσότερα από όσα λένε στις δημόσιες συνομιλίες.

Όλη αυτή η παραφιλολογία των Ανώνυμους βγήκε από το συνέδριο της NASA που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όπου όντως ακούστηκαν σημαντικές ανακοινώσεις περί εξωγήινης ζωής.

«Ο πολιτισμός μας είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής», είχε δηλώσει ο καθηγητής Τόμας Ζουρμπούχεν εκπρόσωπος της ΝASA. «Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία δεδομένα από τις αποστολές μας στο διάστημα, μπορώ να πω πως είμαστε πολύ κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της ιστορίας μας», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός καθηγητής επικαλέστηκε τις πρόσφατες ανακαλύψεις της ΝASA στον δορυφόρο του Κρόνου Τιτάνα, όπου βρέθηκε υδρογόνο.

Μόνο που ο καθηγητής δεν έλεγε πουθενά για ευφυή ζωή αλλά μόνο για εξωγήινη. Η NASA δεν έχει κρύψει ότι είναι στα πρόθυρα να βρει ζωή σε μικροβιακή μορφή, σε καμιά περίπτωση όμως ευφυή. Οπότε η ανάρτηση των Ανώνυμους είναι άνευ σημασίας και απλώς όπως φαίνεται, το έκαναν μόνο και μόνο για τα κλίκς.

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγγραφα των Βρετανικών Χ-files για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

MΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φοβερή αποκάλυψη πρώην πράκτορα της CIA – Υποδύονταν τα UFOs για να…

ΑΚΟΜΗ: Ανησυχία Στίβεν Χώκινκ: Δεν έχουμε μέλλον στη Γη – Φτιάξτε τώρα βάσεις σε Σελήνη και Άρη