Απίστευτες σκηνές με οδηγό να παρασέρνει εκατοντάδες skateboarders (video)

141

Χαμός έγινε στους δρόμους του Σάο Πάολο, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε εκατοντάδες άτομα που μετείχαν σε εκδήλωση για skateboarders στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη, προκαλώντας σκηνές πανικού.

«Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, κάποιοι νεαροί προσπάθησαν, φυσικά, να σπάσουν το αυτοκίνητο. Αλλά πολλοί άνθρωποι έτρεχαν προσπαθώντας να σωθούν, ενώ ο οδηγός έκανε ζιγκ-ζαγκ για να χτυπήσει το πλήθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό δίκτυο Globo.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ένα μαύρο Ford EcoSport να κάνει ζιγκ-ζαγκ μέσα από το πλήθος των skateboarders σε κεντρικό δρόμο του Σάο Πάολο γύρω στις 10 το πρωί της περασμένης Κυριακής. Οι αρχές είχαν διακόψει την κυκλοφορία από τις 09:30 έως τις 12:00 για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Το αυτοκίνητο παρέσερνε τους skaters, ενώ άνθρωποι είχαν σκαρφαλώσει πάνω του και ούρλιαζαν στο πλήθος να απομακρυνθεί», είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυς. Το ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε άτομα στην τρελή πορεία του, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θανάσιμοι τραυματισμοί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ταυτοποιήθηκε από τις πινακίδες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός.

Η εκδήλωση “Go Skate Day” προσέλκυσε πέρυσι 15.000 άτομα στο Σάο Πάολο κι οι διοργανωτές υπολόγιζαν φέτος σε αυξημένη συμμετοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Η Μέρκελ… αλλιώς – Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της, τη γιόγκα και το στιλ της