Απίστευτο! Συνέλαβαν στην Καλαμάτα τους γονείς ανηλίκων που έκλεψαν ποδήλατα

Τρεις ανήλικοι φίλοι αποφάσισαν να κλέψουν αντίστοιχο αριθμό ποδηλάτων για να κάνουν βόλτα και τελικά την πλήρωσαν οι γονείς τους, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι γονείς τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το απόγευμα του Σαββάτου έκαναν «επιδρομή» στις αυλές σπιτιών της Καλαμάτας και άρπαξαν ο καθένας από ένα. Οι ιδιοκτήτες απευθύνθηκαν στην αστυνομία και μετά από έρευνα οι κλοπές εξιχνιάστηκαν γρήγορα αλλά οι ανήλικοι κλέφτες δεν συνελήφθησαν λόγω της μικρής τους ηλικίας.

Αντίθετα, συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου ο 34χρονος πατέρας του ενός, η επίσης 34χρονη μητέρα του δεύτερου και η 70χρονη γιαγιά του τρίτου, που έχει την επιμέλειά του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για να τους απαγγελθούν κατηγορίες…

Τα κλεμμένα ποδήλατα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά μαζί με αυτά κατασχέθηκε και ένα τέταρτο ποδήλατο, η προέλευση του οποίου ερευνάται καθώς οι ανήλικοι δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκε στα χέρια τους και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι κι αυτό κλεμμένο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια γέμισε ποδήλατα και όλο και περισσότεροι τα προτιμούν είτε λόγω ποδηλατοδρόμου, είτε λόγω οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, μεγάλος αριθμός ποδηλάτων έχει κλαπεί κατά διαστήματα ακόμα και από εισόδους πολυκατοικιών μέρα μεσημέρι, με συνέπεια αρκετός κόσμος να αγανακτεί.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Κυλλήνη