Απαγχονίστηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος!

325

Έκπληξη προκαλεί ο απαγχονισμός 62χρονου κρατουμένου στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος, καθώς σύμφωνα με τη Ασφάλεια χρησιμοποίησε τη μπλούζα του για να προβεί σε αυτή την ενέργεια, ενώ κρατούνταν για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στις 06.00, κατά την αλλαγή της βάρδιας, ο φρουρός των κρατητηρίων έκανε τη συνηθισμένη επιθεώρηση και τα βρήκε όλα εντάξει.

Στις 07.30, όμως, ο αστυνομικός που πήγε πάλι στα κρατητήρια, βρήκε τον 62χρονο κρεμασμένο στα κάγκελα του κελιού του με την μπλούζα του.

Από τα έως τώρα στοιχεία, προκύπτει πως ο 62χρονος είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την περασμένη Παρασκευή βγήκε απόφαση για προφυλάκισή του.

Το Σάββατο μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Α.Τ. Συντάγματος, όπου κρατούνταν προσωρινά, με ευθύνη του Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν εκεί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στον κρατούμενο, αλλά ήταν πλέον αργά. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από την ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για αυτοκτονία.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στην Φωκίδα – Βρέθηκε μισοφαγωμένο πτώμα με σφαίρα στο κεφάλι!