Αυτή είναι η 43χρονη μητέρα θύμα του σεισμού – Η τραγική ειρωνεία

Βαλελή

Θύμα των χθεσινών 6.1 Ρίχτερ που χτύπησε ανελέητα τη Μυτιλήνη είναι η 43χρονη Ελένη Βαλελή. Μια μητέρα δύο παιδιών που καταπλακώθηκε από τοίχο του σπιτιού της, ενώ βρισκόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα της.

Οι προσπάθειες που ακολούθησαν για τον απεγκλωβισμό της δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο, τα παιδιά και τους στενούς συγγενείς της. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η Ελένη Βαλελή ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή σε όλους. Τα τελευταία χρόνια εκτελούσε αγροτικές εργασίες με τον σύζυγο και τον έναν της γιο και ήταν φύση αισιόδοξη.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την επάρατη νόσο και το τελευταίο διάστημα φαινόταν να την κερδίζει. Ο χθεσινός σεισμός όμως της στέρησε τη ζωή και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη Λέσβο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το αναπάντεχο κακό. Κανείς δεν είχε λόγια παρηγοριάς για τους δικούς της ανθρώπους.

Βαλελή03
Με τον σύζυγό της ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τη Λήμνο. Η 43χρονη εντοπίστηκε από το κινητό της τηλέφωνο, καθώς την καλούσε η κουνιάδα της. Από την δόνηση και τον ήχο του κινητού, που το είχε δίπλα της, οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως είπαν κάτοικοι, πως το σπίτι ήταν παλιό ενώ η οικογένεια το είχε αγοράσει πριν από δέκα χρόνια περίπου.

Πηγή φωτογραφίας: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά το σεισμό… κακοκαιρία! – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λέκκας για Λέσβο: «Οσο πιο μεγάλοι οι μετασεισμοί, τόσο πιο γρήγορα θα εκτονωθεί η κατάσταση»

ΑΚΟΜΑ: Σεισμός στη Λέσβο – Ίση με δυο πυρηνικές βόμβες η δύναμη της ενέργειας ισχυρίζεται Τούρκος σεισμολόγος