Εγγονός πρώην Δήμαρχου – Λαμιώτης ο Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο

Εγγονός

Εγγονός πρώην Δήμαρχου είναι ο Λαμιώτης Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο.
Μιλώντας σε συγγενείς τους, ο πατέρας του Γιώργος Φίλης είπε πως έχουν ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς που λένε ότι έχει διαφύγει από κάθε κίνδυνο. Η πληροφόρηση αυτή από τους γιατρούς είναι βάλσαμο για τους δυο γονείς που μένουν μόνιμα στη Λαμία.

Ο Αντώνης βρίσκονταν εκεί με τη φίλη του και οι γονείς του ενημερώθηκαν από τη φίλη του για το τι είχε συμβεί ενώ είχαν συνομιλήσει και μαζί τους τουλάχιστον 2 φορές. Όταν όλος ο κόσμος άκουγε, σε video από τη στιγμή της επίθεσης, κάποιον να λέει στα ελληνικά ότι “έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε και έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει”, τον αναγνώρισαν οι γονείς του.
Οι γιατροί τους διαβεβαίωσαν ότι “δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος” και έμαθαν από αυτούς ότι ο 35χρονος Αντώνης Φίλης μαχαιρώθηκε στο συκώτι και έγινε χειρουργική επέμβαση. “Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά’ είναι τα λόγια του πατέρα, που μεταφέρουν οι συγγενείς, καθώς δεν κρύβει τόσο την αγωνία τη δική του όσο και της γυναίκα του καθώς λέει “ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…”.

Παιδί της κρίσης ο Αντώνης Φίλης που πριν μία βδομάδα έκλεισε τα 35 χρόνια του έφυγε για το Λονδίνο από το 2011 αναζητώντας καλύτερες συνθήκες μα κυρίως εργασία. Εγγονός του δημάρχου στη Λαμίας στο τέλος της δεκαετίας του ‘80, του γιατρού Αντώνη Φίλη. Με σπουδές στην Τεχνολογία τροφίμων αναζητούσε δουλειά στην χώρα μας αλλά μάταια. Έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο Λονδίνο όπου εργάζονταν σε εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλητικός ο Καζάκος- «Προδότες οι νέοι που…»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με drones η επιστροφή – Επιτήρηση των εκδρομέων από… ψηλά!

ΑΚΟΜΗ: «Ελληνική τραγωδία» ο γάμος του Κάρολου με την Νταϊάνα

πηγή:lamiareport.gr