Εκλογές το 2018 – Ποιος πολυσυζητημένος πολιτικός «βλέπει» κάλπες (pic)

Εκλογές

Την πεποίθηση πως το 2018 οι Έλληνες θα καταφύγουμε στις κάλπες, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως “η κυβέρνηση με την πρόσφατη συμφωνία του eurogroup θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο, ο οποίος όμως δεν είναι παρά ελάχιστοι μήνες”.

“Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό. Όχι για εμάς, αλλά για τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να μάθει τι κόστισε όλη αυτή η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον “Ελεύθερο Τύπο”.

Γεωργιάδης

Παράλληλα, ανέφερε ότι “την τελευταία διετία, τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ασφάλεια γιγαντώθηκαν”, ενώ σημείωσε ότι “τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων είχαν αρχίσει να φθίνουν επί κυβερνήσεως Σαμαρά”.

Στο ερώτημα αν η ΝΔ, εφόσον υπάρξει “πολιτική αλλαγή”, θα πρέπει να αναζητήσει συμμαχίες είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, απάντησε μεταξύ άλλων, ότι “οι πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις για το βασικό προσανατολισμό της χώρας, πρέπει πράγματι να έχουν ανοιχτές τις πόρτες για να μπορούν να βοηθήσουν, εάν και εφόσον το επιθυμούν. Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει τα χέρια του λυμένα”.

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την “υπόθεση Γιαννουσάκη”. “Αν ο κ. Καμμένος έχει πράγματι τηλεφωνήσει στον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη, παρεμβαίνοντας στο έργο της Δικαιοσύνης, τότε δεν έχει καμία θέση στην κυβέρνηση και σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα δικαστική διερεύνηση της εμπλοκής του”, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Συμπληρώνοντας ότι “η θέση της ΝΔ δεν έχει να κάνει -όπως ψευδώς ισχυρίζεται η κυβέρνηση- ως προσπάθεια υπεράσπισης ενός επιχειρηματία, στην προκειμένη περίπτωση του κ. Μαρινάκη” κι ότι “αν ο κ. Μαρινάκης είναι ένοχος, να πάει φυλακή, αλλά το αν είναι ένοχος θα το κρίνει η Δικαιοσύνη με αδιάβλητες διαδικασίες κι όχι ο υπουργός Άμυνας με μεθοδευμένες και προκατασκευασμένες καταθέσεις κι επιλογές ανακριτών και εισαγγελέων”. “Αυτό είναι το ζήτημα, το οποίο εξετάζουμε και όχι την υπόθεση “Noor 1″, η οποία κρίθηκε και κρίνεται από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη”, καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ για Καμμένο: «Η τραγική παρουσία του επιβαρύνει την κυβέρνηση»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα δίνει όλα ο Τσίπρας – Αλλάζει την τροπολογία Σκουρλέτη για να ικανοποιήσει την ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΑΚΟΜΑ: Κουίζ: Ποιος υπουργός περπατάει… ξυπόλητος στο υπουργείο;