Θεοχαρόπουλος: Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η επικοινωνιακή προπαγάνδα

«Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η επικοινωνιακή προπαγάνδα, τίποτα άλλο. Είχε την επικοινωνιακή πολιτική περί γραβάτας. Τώρα αλλάζει απλώς η προπαγάνδα και αφορά την δόση».

Αυτό δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι για να βγει η χώρα από την κρίση «χρειάζεται μια νέα, αποτελεσματική πολιτική, ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης» και έφερε ως παράδειγμα τον αγροτικό τομέα.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι στον τομέα του λαθρεμπορίου «όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά έχει διευρύνει της παθογένειες».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επανέλαβε την ανάγκη ύπαρξης «προγραμματικής ατζέντας εξόδου από την κρίση» και επεσήμανε: «Θεωρούμε ότι λύση δεν είναι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις, ούτε οι κυβερνήσεις οριακών πλειοψηφιών. Την επόμενη μέρα χρειάζεται συνεννόηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων».

Τέλος, ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ανοίξει το δρόμο καλώντας όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς να προχωρήσουν σε ευρύτατες διαδικασίες. «Θέση μου είναι ότι εντός του 2017 θα πρέπει να υπάρχει η μεγάλη ισχυρή, ενιαία και νέα προοδευτική παράταξη για τον τόπο», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.