Λιμενικοί ψαρεύουν χασίς στη θάλασσα της Κέρκυρας!

Μια ασυνήθιστη “ψαριά” πιάνει τις τελευταίες μέρες το λιμενικό της Κέρκυρας, καθώς στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Στέφανου στις Σινιές βρήκαν να επιπλέουν δέματα με 12 κιλά χασίς!

Όταν ενημερώθηκε το Λιμενικό για τον εντοπισμό δύο ύποπτων δεμάτων, έφτασε στην περιοχή περιπολικό σκάφος και το πλήρωμά του τα περισυνέλεξε

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 20 ημέρες, «ορφανά» δέματα με χασίς βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα της Κέρκυρας!

Μάλιστα, καθώς εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Στέφανου στις Σινιές, πιθανολογείται ότι είχαν πεταχτεί από κάποιο σκάφος που ξεκίνησε από τις αλβανικές ακτές, καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκονται οι Άγιοι Σαράντα.

Όταν ενημερώθηκε το Λιμενικό για τον εντοπισμό δύο ύποπτων δεμάτων, έφτασε στην περιοχή περιπολικό σκάφος και το πλήρωμά του τα περισυνέλεξε.

Όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, το ένα βάρους έξι και το άλλο βάρους πέντε κιλών και 600 γραμμαρίων. Τα δέματα με τα συνολικά 11,6 κιλά χασίς κατασχέθηκαν, όμως, το θαλασσινό νερό είχε διαβρώσει το περιεχόμενό τους.

Το τελευταίο διάστημα, δέματα με χασίς έχουν εντοπιστεί άλλες δυο φορές σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας, στις 27 και στις 30 Μαΐου.

Το ένα εντοπίστηκε σε μια ακτή στον Βράχο και το άλλο ανοιχτά του λιμένα της Ερεικούσας που είναι το δεύτερο σε μέγεθος από τα τρία Διαπόντια νησιά τα οποία βρίσκονται βόρεια της Κέρκυρας.

Συνολικά, περιείχαν περισσότερα από 50 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Λάρισα – 24χρονη κάηκε ζωντανή στο διαμέρισμά της