Πτήση τρόμου – 26 τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις, οι 4 σοβαρά

Aναταράξεις

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης από το Παρίσι προς την Κίνα, κατά την οποία τουλάχιστον 26 άτομα τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις, οι τέσσερις σοβαρά.

Οι επιβαίνοντες στην πτήση MU774 της China Eastern Airlines, με προορισμό την πόλη Κουνμίνγκ έπαθαν κατάγματα, τραυματίστηκαν στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός τους, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.

«Ημουν στην πτήση κι ένιωσα ότι δεν θα επιζήσω», είπε ένας επιβάτης. «Πολλοί τραυματίστηκαν κι ανάμεσά τους πολλοί δεν φορούσαν ζώνες», ανέφερε ακόμη.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, υπήρξαν δύο μεγάλες αναταράξεις και αρκετές μικρότερες, που διήρκεσαν περίπου 10 λεπτά. Κατά τη διάρκειά τους, αρκετοί χτύπησαν με το κεφάλι ή τους ώμους στα ντουλαπάκια για τις αποσκευές, ενώ κάποια από αυτά άνοιξαν με αποτέλεσμα να πέσουν αντικείμενα στους επιβάτες.

Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό, σε πτήση της ίδιας εταιρείας, με προορισμό τη Σανγκάη, που επέστρεψε στο Σίδνεϊ έπειτα από πρόβλημα που προκάλεσε μία τεράστια τρύπα στον κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρέμει» η καρέκλα της – Τελεσίγραφο 10 ημερών στη Μέι για να σώσει την πρωθυπουργία της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανεβαίνει ο αριθμός – Στους 57 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Πορτογαλία (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Στις κάλπες οι Γάλλοι – Σαρωτική νίκη Μακρόν «βλέπουν» οι δημοσκοπήσεις