Σφοδρή επίθεση Κικίλια κατά Σκουρλέτη: “Είναι πολιτικός απατεώνας”

Κικίλιας

Την κυβέρνηση πως κοροϊδεύει τους πάντες και τον υπουργό Εσωτερικών πως συμπεριφέρεται σαν πολιτικός απατεώνας, κατηγόρησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας δίδοντας συνέχεια στην άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και την κυβέρνηση γενικότερα για το θέμα των σκουπιδιών.

«Οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες.

Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλήσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι’ αυτό δεν τους πιστεύει, πλέον, κανείς», αναφέρει αρχικά στη δήλωσή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Και στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη. «Ιδιαίτερα, ο κ. Σκουρλέτης διαστρεβλώνει με ωμό τρόπο την πραγματικότητα και συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας», τονίζει.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση συνολικά, για το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων», δηλώνει ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καλεί τους εργαζόμενους «να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί προέχει η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας».

«Η Κυβέρνηση ας βρει τη στοιχειώδη δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει για να λυθεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα», καταλήγει η δήλωση Κικίλια.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Παπαντωνίου – Την Τετάρτη 5 Ιουλίου το πόρισμα στην Ολομέλεια της Βουλής 

Μην χάσετε: Σκουρλέτης κατά Μητσοτάκη: «Με την ψήφο του η χώρα βυθίζεται στα σκουπίδια»

Ακόμη: «Ανέκρουσεν πρύμναν» για την είσοδο ιδιωτών στα σκουπίδια ο Μπουτάρης