Εξομολόγηση των Ουίλιαμ και Χάρι για την Νταϊάνα: “Την απογοητεύσαμε…”

Εξομολόγηση Νταϊάνα Ουίλιαμ Χάρι

Εξομολόγηση εκ βαθέων έκαναν οι πρίγκιπες της Μεγάλης Βρετανίας, Ουίλιαμ και Χάρι, σε συνέντευξη τους σε BBC.
Η συνέντευξη αυτή έγινε λίγες μέρες μετά την βιογραφία της Νταϊάνα που έγραψε η Τίνα Μπράουν, όπου περιέγραφε την κατάσταση σύγχυσης την οποία βίωσαν οι πρίγκιπες μετά τον θάνατο της μητέρας τους. ΄
Οι πρίγκιπες εξήγησαν πως νιώθουν πως χρωστάνε στην μητέρα τους. “Νομίζω ότι ένα στοιχείο αυτού είναι ότι νιώσαμε σαν να την απογοητεύσαμε όταν ήμασταν νεότεροι. Δεν μπορούσαμε να την προστατεύσουμε. Νιώθουμε ότι εμείς τουλάχιστον της οφείλουμε 20 χρόνια μετά να υπερασπιστούμε το όνομά της και να υπενθυμίσουμε σε όλους τον χαρακτήρα της και ο άνθρωπος που ήταν. Να κάνουμε το καθήκον μας ως γιοι προστατεύοντάς την” είπε ο Ουίλιαμ, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Από την άλλη, ο Χάρι δήλωσε σοκαρισμένος από την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στην μητέρα του ενώ τόνισε πως ποτέ δεν θα είναι εύκολο να μιλάνε για εκείνη. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Την ίδια στιγμή ήταν όμορφο, και ήταν καταπληκτικό, τώρα κοιτώντας πίσω ήταν εκπληκτικό ότι η μητέρα μας είχε τόσο τεράστια επίδραση σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Όταν είσαι τόσο μικρός και σου συμβαίνει κάτι σαν αυτό, νομίζω ότι κάθεται εδώ μέσα, εκεί, οπουδήποτε -στην καρδιά, το μυαλό, και μένει εκεί για πολύ πολύ καιρό. Νομίζω ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τους δυο μας να μιλήσουμε για τη μητέρα μας, αλλά 20 χρόνια μετά μοιάζουν σαν μια καλή στιγμή για να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους τη διαφορά που έκανε όχι μόνο στη Βασιλική Οικογένεια, αλλά και στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Μάντσεστερ – Τι ανακάλυψε η αστυνομία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για σχεδόν 2 εκατ. ευρώ ελέγχονται ο Παπαντωνίου και η σύζυγός του

ΑΚΟΜΗ: Επίθεση κυβέρνησης Τσίπρα σε ΝΔ και ΜΜΕ για τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ