Λονδίνο: Ο ένας εκ των δραστών ήταν σε ντοκιμαντέρ για Βρετανούς ισλαμιστές

ντοκιμαντέρ

Μετά την αποκάλυψη ότι τουλάχιστον ένας από τους τρομοκράτες της Γέφυρας του Λονδίνου ήταν σε ντοκιμαντέρ για τους Βρετανούς ισλαμιστές.

Ο 27χρονος ισλαμιστής εξτρεμιστής είχε εμφανιστεί πέρυσι σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ και είχε διαπληκτιστεί με την αστυνομία μετά την ανάρτηση σημαίας του “Ισλαμικού Κράτους” σε πάρκο.
Ο νεαρός ήταν στο πλευρό δύο διαβόητων μουσουλμάνων ιεροκήρυκων γνωστών στην αστυνομία για τις ακραίες θέσεις τους.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε αναφερθεί στις αρχές από έναν φίλο του μετά την ριζοσπαστικοποιησή του. Ενώ ένας μάρτυρας προς διετίας τον είχε αναφέρει καθώς προσπαθούσε να ριζοσπαστικοποιήσει παιδιά στο πάρκο.

Η γυναίκα είχε τραβήξει τέσσερις φωτογραφίες του υπόπτου στην αστυνομία και έκτοτε δεν είχε συμβεί κάτι άλλο.

Η Daily Mail θεωρεί πως ο μακελάρης είναι ο δράστης με την φανέλα της Άρσεναλ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο τζιχαντιστής έμενε στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου είχε εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία της πρωτεύουσας, την Transport for London (ΤfL) και σ’ ένα υποκατάστημα της αλυσίδας ταχυφαγείων KFC.

Οι γείτονες του αναφέρουν πως τους είχε εξαπατήσει μιας και θεωρούνταν ως φιλήσυχος μιας και έπαιζε με τα παιδιά πινγκ-πονγκ και ποδόσφαιρο μαζί τους.
Άλλοι ανέφεραν πως είχε δυο παιδιά. Ενώ ένας άλλος δήλωσε πως άλλαζε συνέχεια εμφάνιση και ζούσε με την γυναίκα, τα δυο του παιδιά και τη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας – Δείτε όλες τις αλλαγές

ΑΚΟΜΗ: Μακελάρηδες: Αυτοαποκαλούνταν σεΐχηδες – Χωρίς γνώσεις για το Ισλάμ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι το πρώτο θύμα του μακελείου στο Λονδίνο – Η τραγική ιστορία