Νίπτει τας χείρας του ο Πούτιν: Δεν έχω υλικό για να εκβιάσω τον Τραμπ

υλικό

Στον τηλεοπτικό σταθμό NBC έδωσε συνέντευξη ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου, όπου υποστήριξε πως δεν έχει υλικό για να εκβιάσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα υποστήριξε πως δεν είναι ενήμερος για την πρόταση του σύμβουλου και γαμπρού του Αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ για τη δημιουργία μυστικού διαύλου μεταξύ του ρεπουμπλικανού με το Κρεμλίνο.

Ενώ τόνισε πως αν υπήρχε τέτοια πρόταση και ήταν αξιόλογη, ο υπουργός Εξωτερικών θα τον είχε ενημερώσει.

Όσον αφορά για τα στοιχεία και το υλικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει τον Τραμπ, ο Πούτιν τα διέψευσε κατηγορηματικά ενώ τα χαρακτήρισε ανοησίες.

Με ειρωνική διάθεση ο ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Σεργκέι Κίσλιακ βρισκόταν σε επαφή με την ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.
Ο Πούτιν είπε ακόμη στην Μέγκαν Κέλι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ παρά το γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επισκεφθεί επανειλημμένα τη Ρωσία στο πλαίσιο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Ο ρώσος πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σήμερα στη χώρα του πιθανόν βρίσκονται στελέχη ακόμη και 100 αμερικανικών εταιρειών. «Νομίζετε πως συγκεντρώνουμε για τον καθέναν τους πληροφορίες που τους εκθέτουν αυτή τη στιγμή, ή κάτι τέτοιο; Έχετε χάσει τα λογικά σας όλοι;», πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να ακούσει οποιονδήποτε εταίρο για να αποκατασταθούν οι επαφές και να υπάρξει εποικοδομητική ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφιγμομέτρηση για Τσίπρα – Το συνέδριο και οι… επαφές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραμπ: «Σατανική σφαγή» στην γέφυρα του Λονδίνου

ΑΚΟΜΗ: Στο Αιγάλεω η βασίλισσα Σοφία – Η προσκυνηματική επίσκεψη