Ποιους παίκτες “έκοψε” ο Ολυμπιακός στην καλοκαιρινή προετοιμασία

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ξεκινάει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μπέσνικ Χάσι, καθώς ο τελευταίος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας τους διεθνείς να ξεκουραστούν λίγες ημέρες και τους υπόλοιπους 14 παίκτες να μην τους συμπεριλαμβάνει στα σχέδια του.

Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν, σε πρώτη φάση, στο Ζέεφελντ είναι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Αντίθετα, οι διεθνείς παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αυστρία στις 20 του μήνα ενώ οι Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσφαριφάρντ, θα ξεκινήσουν προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και θα βρίσκονται κανονικά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.

Όσον αφορά τους παίκτες που κόπηκαν από τον Μπέσνικ Χάσι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους. Οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να δοθούν δανεικοί ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και μεταγραφές όπως για παράδειγμα του Δημήτρη Σιόβα στην Λεγανές.

Εκτός από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, κόπηκαν από το πρώτο στάδιο της αποστολής οι Φελίπε Πάρντο, Νίκολα Μαρτίνες, Δημήτρης Γούτας, Τάσος Καραμάνος, Σάσα Ζντιέλαρ, Μαρκ Ασίγκμπα, Φάνης Τζανδάρης, Γιάννης Κάργας, Αντώνης Καραγεώργης, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Μανώλης Σάλιακας, Καζίμ Λάτσι και ο Πραξιτέλης Βούρος.

Διαβάστε επίσης: «Χώσιμο» Λαζόπουλου σε Σόιμπλε: «Εχουμε γίνει υπηρέτριες του…