Συνάντηση Αλαφούζου με Ουζουνίδη για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών (μεταγραφή Μπεργκ, παραίτηση Λυμπερόπουλου και η παρουσία του κόσμου στα γραφεία με άγριες διαθέσεις) κατέστησαν επιτακτική τη συνάντηση των δύο ανδρών Αλαφούζου με Ουζουνίδη, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένος να μην «εγκαταλείψει το καράβι», αλλά πρώτα θα πρέπει να πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, καθώς είναι πασιφανές ότι από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και όπως γίνεται αντιληπτό εάν δεν τακτοποιηθεί είναι αδύνατο να προχωρήσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Τα θέματα που συζήτησαν οι δύο άνδρες στη συνάντηση ήταν κυρίως αυτό του μπάτζετ της επόμενης σεζόν, οι πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών και οι αποδεσμεύσεις που πρέπει να γίνουν από το ρόστερ, αλλά και το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.

Όλα δείχνουν ότι το «τριφύλλι» θα πάει με μικρό μπάτζετ και θα βασιστεί κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους πιο έμπειρους, με στόχο να κλείσει… τις πληγές που άφησε ο τυφώνας Στραματσόνι.

Στη συζήτηση συμμετείχαν και άλλα στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕ, με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καταστρώνουν το πλάνο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δύο άνδρες δεν θα μπορούσαν να μην συζητήσουν για το θέμα του Μάρκους Μπεργκ. Τόσο στην περίπτωση του Σουηδού επιθετικού όσο και στις υπόλοιπες υποθέσεις που ενδέχεται να ανοίξουν, οι “πράσινοι” θα ακολουθήσουν την ίδια γραμμή.

Ποια είναι αυτή; Εφόσον ο Μπεργκ κι άλλοι παίκτες αποχωρήσουν, θα αντικατασταθούν με ποιοτικούς παίκτες ανάλογων δυνατοτητών, αλλά με μικρότερο κασέ.

Τις επόμενες μέρες, θα έχει βρεθεί ο αντικασταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ θα θα προχωρήσουν κανονικά και οι περιπτώσεις των Άλτμαν και Κολοβέτσιου.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας με Σάντος ο Ολυμπιακός

Μην χάσετε: http://Eurobasket: Έρχεται η ώρα των γυναικών Ελλάδας – Γαλλίας