Άκης Τσοχατζόπουλος: Από την πισίνα της φυλακής στην πισίνα του Χαλανδρίου

Ποιος είπε ότι η αποφυλάκιση δεν κάνει καλό στην υγεία; Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος βγήκε από τη φυλακή και απολαμβάνει όπως όλος ο κόσμος τα “μπάνια του λαού” εν μέσω φυσικά καλοκαιρινής περιόδου.

Ο φακός τον έπιασε να κάνει τις βουτιές του σε πισίνα στο Χαλάνδρι και όπως γίνεται αντιληπτό τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, πριν αποφυλακιστεί, έχουν ξεπεραστεί πολύ γρήγορα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι καλά και το δείχνει. Μπορεί με άνεση και χωρίς φόβο να απολαύσει το μπάνιο του σε ήρεμο περιβάλλον και μακριά από τα βλέμματα και τα σχόλια του κόσμου, αποφεύγοντας να κάνει τις βουτιές του σε μια από τις παραλίες.

Φαίνεται επίσης, πως ακόμη κι αν δεν έχει ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα, διαβίωσης και υγείας, φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο φακός τον συνέλαβε να κάνει το μπανάκι του σε ιδιωτική πισίνα του Χαλανδρίου, που σημαίνει πως βρίσκεται τουλάχιστον σε καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτή στην οποία βρισκόταν προ μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τη φυλακή μετά από σειρά αιτήσεων που βασίζονταν στις ιατρικές γνωματεύσεις περί «ανήκεστο βλάβη» της καρδιάς του. Φαίνεται, όμως, πως το χειρουργείο πήγε πολύ καλύτερο απ’ ότι αναμενόταν.

Όταν είχε αποφυλακιστεί, τον περασμένο Μάη, είχε δηλώσει πως η υγεία του δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά 2,5 μήνες μετά σίγουρα δείχνει πιο δυνατός.

Το βέβαιο είναι πως από τη στιγμή που η δικαιοσύνη, έστω και με τη καταβολή μεγάλης εγγύησης, άφησε ελεύθερο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κανείς δεν μπορεί να τον περιορίσει στο σπίτι του.

Έτσι, λοιπόν, το πρώην μεγαλοστέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο πια από πολιτικές και ποινικές έννοιες, μπορεί να απολαμβάνει τα μπάνια του!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο – Πασίγνωστος Έλληνας ποπ σταρ πρωταγωνιστής σε «ροζ» απάτη