Έσκισε ο Ντάνος – Μεγάλος νικητής του “Survivor” ο Αγγελόπουλος (video)

Ντάνος

Το απόλυτο φαβορί, ο Ντάνος κατάφερε να κατακτήσει την “κορυφή” του ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ!

Το “Survivor” ολοκληρώθηκε μετά από πέντε μήνες, τόσο για τους παίκτες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Το ημερολόγιο έγραφε 13 Φεβρουαρίου όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τηλεοπτικού προγράμματος. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν από τότε στο “Survivor”, βρέθηκαν χθες το βράδυ στο άλσος Βεΐκου, για να κλείσουν όλοι μαζί αυτή την κοινή πορεία.

Σκιάθος ή Κύπρος;
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα, πάνω στα οποία ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στο “Survivor” κι άξια βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό.

Οι δύο φιναλίστ μπήκαν στη σκηνή κι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το θέατρο. Να σημειωθεί ότι στη σκηνή βρίσκονταν μόνο οι δύο παίκτες με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη. Οι δύο εξέδρες που υπήρχαν στον ημιτελικό δεν υπήρχαν κι οι υπόλοιποι παίκτες κάθισαν στην κερκίδα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους δύο φιναλίστ να εξομολογούνται τις σκέψεις τους για την πορεία τους στο παιχνίδι. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε διάφορα βίντεο: Το φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σαμπριγιέ, τα ζωάκια που συνάντησαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τα καλύτερα έπαθλα.

Νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος…
Στο τέλος το κοινό… αποφάσισε, κι ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο έως το μεγάλο νικητή του “Survivor”!

Δείτε τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κ. Βασάλος «κάρφωσε» τον Ντάνο στην Ελεονώρα Μελέτη (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη! Ο Τούρκος Ιλιτζαλί έβγαλε τον… νικητή του SURVIVOR! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη -σοκ του Τόνυ Μαυρίδη: Η Παπαρίζου ήταν αλκοολική και…