Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: “Κάνατε την αστυνομία ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα”

Ρουβίκωνας

Μία ακόμη επίθεση έκανε στην κυβέρνηση -μέσω Twitter αυτή τη φορά- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με σχόλιό του στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στην πρόσφατη εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή γράφοντας: «Η μόνη εντολή που πήρε η αστυνομία τελευταία ήταν να κάνει τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα. Εμείς θα την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της».

Μητσοτάκης_Twitter

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη μέλη της αναρχικής ομάδας πραγματοποίησαν εισβολή στο προαύλιο της Βουλής για την υπόθεση της Ηριάννας.

Περίπου 30 άτομα αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής. Ανενόχλητοι ανέβηκαν στο περιστύλιο κι άνοιξαν το πανό τους, με τους αστυνομικούς να τους παρακολουθούν ως απλοί θεατές.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας φώναζαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Ηριάννα» και έριξαν τρικάκια για την απελευθέρωσή της.

Η αστυνομία συνέλαβε αρχικά κάποια άτομα, τα οποίο όμως στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνεννόηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα αφέθηκαν ελεύθερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασαν συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ: Βαγενά εναντίον Κονιόρδου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: Ο στόχος της ανάπτυξης αφορά την ύπαρξη της πατρίδας

ΑΚΟΜΑ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις για το Μητρώο Στελεχών