Ηλίας Ψινάκης: Το πάρτι και η “ατάκα” για την Ελλάδα που δείχνει πολλά…. (pics + video)

Την Τετάρτη, στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τριάντα πρέσβεις, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, υπουργοί πρώην, νυν και μέλλοντες, επιχειρηματίες, συνεργάτες και φίλοι που βρίσκονταν στην Αθήνα, έδωσαν το παρών σε ένα surprise party που οργάνωσαν ο Χρύσανθος Πανάς με το ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψινάκη, για την ονομαστική του εορτή.

Ο Δήμαρχος απόλαυσε ιδιαίτερα την μαγική βραδιά, αφού ήρθε στο Island περιμένοντας ένα απλό dinner, αλλά τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες φίλοι. Παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, πολλοί καλεσμένοι τις διέκοψαν, προκειμένου να παραβρεθούν στο party.

Ο Ηλίας Ψινάκης απόλαυσε ιδιαίτερα την μαγική βραδιά, αφού ήρθε στο Island περιμένοντας ένα απλό dinner, αλλά τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες φίλοι. Παρόλο που είναι περίοδος διακοπών, πολλοί καλεσμένοι τις διέκοψαν, προκειμένου να παραβρεθούν στο party.

Ωστόσο, όλο το ζουμί ήταν στις δηλώσεις του πριν μπει στο πάρτι. Μιλώντας στις κάμερες είπε πως “…δεν με βλέπετε στην τηλεόραση γιατί δεν προλαβαίνω. Έχω πολλή δουλειά. Δεν θέλω κανένα δώρο, δεν χρειάζομαι υλικά αγαθά πια, στην τρίτη ηλικία είναι άχρηστα”…

Και σε εκείνο το σημείο, έδειξε τις διαθέσεις του για το μέλλον: “Αυτό που θέλω είναι να πάρει η Ελλάδα λεφτά να κουνηθούμε”.

Ήδη, το όνομά του ακούγεται για το Δήμο της Αθήνας. Εκείνος, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο στις μετρήσεις που γίνονται, θεωρείται το απόλυτο φαβορί, έχοντας απέναντί του αξιόλογους… παίκτες, όπως ο Γιώργος Πατούλης και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ίδωμεν…