Λοβέρδος: Η “χειρότερη κυβέρνηση” είναι αυτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

191

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος την κατηγόρησε ως “τη χειρότερη”, κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχουν διπλασιαστεί τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να “κλειδώσουν” αυτά στις βουλευτικές εκλογές και αν γίνεται να αυξηθούν, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Την ανάγκη να αναζητηθούν νέες συνεργασίες στην Ευρώπη σε προοδευτική κατεύθυνση επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης και τόνισε πως “χρειάζονται απλές, καθαρές και κατανοητές λύσεις”, να ξέρει η Ελλάδα ότι μπορεί να ελπίζει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

“Πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε στην ομιλία του ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο οποίος απάντησε στο χθεσινό χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας: “Τόλμησε να μιλήσει για τον Κόρμπιν, αλλά αποσιώπησε ότι ο Κόρμπιν έχει ανειρήνευτη διαμάχη με τον Φάρατζ. Ο Φάρατζ είναι σύμμαχος του κυβερνητικού τους εταίρου και πουλέν του Πάνου Καμμένου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα θα είχε περάσει τον κάβο αν υπήρχε πολιτική συναίνεση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά: Ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ – Εκλογές τον Οκτώβριο

ΑΚΟΜΗ: Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τη χώρα σε Κολομβία