Υπό εξέταση τα ρουσφέτια Σκουρλέτη στους δημοτικούς υπαλλήλους από την Κομισιόν

«Είμαστε ενήμεροι για κάποια από τα στοιχεία του νομοσχεδίου και τώρα αξιολογούμε όλες τις προβλέψεις του συνολικά» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΕ για τις οικονομικές υποθέσεις Βανέσα Μοκ, η οποία ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι τα μέτρα θα περάσουν πρώτα από την έγκριση της Κομισιόν.

Υπό αξιολόγηση από τους θεσμούς βρίσκεται το νομοσχέδιο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις Βανέσα Μοκ.

«Είμαστε ενήμεροι για κάποια από τα στοιχεία του νομοσχεδίου και τώρα αξιολογούμε όλες τις προβλέψεις του συνολικά» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΕ για τις οικονομικές υποθέσεις, η οποία ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα θα περάσουν πρώτα από την έγκριση της Κομισιόν.

Σε ερώτηση για το πολυνομοσχέδιο που προωθείται στη Βουλή, ανέφερε ότι «ήταν μια σημαντική εβδομάδα όχι μόνο χάρη στην εκταμίευση των 7,7 δισ. αλλά και χάρη στον τερματισμό της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος. Είμαστε ενήμεροι για κάποια από τα στοιχεία του νομοσχεδίου και τώρα αξιολογούμε όλες τις προβλέψεις του συνολικά».

Προσέθεσε ότι οι θεσμοί αναμένουν πως όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτό το νομοσχέδιο είναι «συμβατά με τους στόχους του προγράμματος του ESM» καθώς και «τις δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου». «Τώρα εξετάζουμε εάν όλα αυτά ισχύουν» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη Βρούτση: Λείπουν 11 φάκελοι από το αρχείο του Φακέλου για την Κύπρο!