Μόνο ο Γιούνκερ θα μπέρδευε τη Μέρκελ με τη γυναίκα του! (video)

Άλλη μια μοναδική στιγμή με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ σημειώθηκε αυτή τη φορά κατά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και τον Επίτροπο Ενέργειας Μάρος Σέφκοβιτς, στις Βρυξέλλες.

Το αστείο στιγμιότυπο που καταγράφτηκε ανέδειξε ξανά το γνωστό και ιδιαίτερο χιούμορ του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ…Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης εκ μέρους του Πρόεδρου Γιούνκερ αναφορικά για την ποσόστωση των μεταναστών στην Ε.Ε. , μια διαδικασία την οποία η Σλοβακία, μαζί με την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία προσπαθούν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο, χτύπησε το τηλέφωνό του

Για να μην διακόψει τη συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέρριψε την κλήση προσπαθώντας να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «είναι η γυναίκα μου».

Με μια προσεκτικότερη ματιά στην αναπάντητη κλήση, ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ συνειδητοποίησε ότι δεν τον είχε καλέσει τελικά η σύζυγός του, αλλά η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, κάτι το οποίο προκάλεσε το γέλιο σε επισήμους και δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο στα τελευταία λεπτά:

Διαβάστε επίσης: Ξαναγύρισε ο εφιάλτης των καταστροφικών πυρκαγιών στην Πορτογαλία