«Πλωτό» ραντεβού της Γ.Αγγελοπούλου και του πρίγκιπα Κάρολου (pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο νέο υπερπολυτελές σκάφος OKTO του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, έλαβε μέρος μια ξεχωριστή συνάντηση καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύντροφος του, Καμίλα Πάρκερ βρέθηκαν με το ζευγάρι που θέλησε να τους ξεναγήσει στο σκάφος τους.

Το πριγκιπικό ζεύγος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο OKTO. Αφού πρώτα χαιρέτησε το πλήρωμα του σκάφους η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέλαβε να ξεναγήσει τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, στους πολυτελείς χώρους του σκάφους, την ίδια ώρα που ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας προτού όλοι μαζί απολαύσουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο γεύμα που ετοίμασε ο σεφ της ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας.

Το ταξίδι του λαμπερού ζευγαριού στο Ιόνιο προγραμματίστηκε ειδικά για αυτή την ξεχωριστή συνάντηση, αφού ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου συγκαταλέγονται στους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν χρόνια φιλία με το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας.

Η μακροχρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα του Θόδωρου Αγγελόπουλου σε συνδυασμό με το κύρος της « σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων» τους επιτρέπουν να συναντιούνται συχνά στο Λονδίνο με το πριγκιπικό ζεύγος και να διατηρούν μία φιλία η οποία κρατάει πολλά χρόνια, από την εποχή που έμεναν μόνιμα στο Λονδίνο.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην Ιθάκη με υπερπολυτελές θαλαμηγό (pics)

Με πουράκλα η Γιάννα Αγγελοπούλου χαίρεται τις διακοπές της στο Φισκάρδο (pics)