Σοκαριστικό βίντεο – Τανκ πατάει αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά (pics & video)

Τανκ

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά στους οποίους και δύο παιδιά στη χερσόνησο του Σινά, από επίθεση αυτοκτονίας στο φυλάκιο ασφαλείας, όταν ένα τανκ πάτησε αυτοκίνητο το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Ωστόσο, χάρις στη γρήγορη αντίδραση του οδηγού του ερπυστριοφόρου υπολογίζεται ότι σώθηκαν πάνω από 50 ζωές.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις ένοπλοι καμικάζι έτοιμοι να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά, όταν το τανκ του Αιγυπτιακού στρατού συνέθλιψε το αυτοκίνητο σε μια προσπάθεια να περιορίσει την έκρηξη στο φυλάκιο στο βόρειο Σινά.

Τανκ02

Το βίντεο-σοκ από κάμερα ασφαλείας δείχνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα την βόμβα να εκρήγνυται, αφού το άρμα μάχης είχε απομακρυνθεί.

Άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, έχοντας μόλις αντιληφθεί τι συνέβη. Αλλά ένα άτομο που πλησίασε να δει τι συνέβη στο όχημα που πάτησε το τανκ έχασε τη ζωή του κατά την έκρηξη.

Τανκ03

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, που πιστεύεται ότι έγινε περίπου 200 μέτρα μακριά από το στόχο των καμικάζι. Εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού στρατού είπε ότι η έκρηξη ήταν σφοδρότατη καθώς οι εξτρεμιστές χρησιμοποίησαν περίπου 100 κιλά εκρηκτικά.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος στην νότια Γαλλία από τις φωτιές – 10.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξένος Τύπος: Πολιτικά τα κίνητρα εξόδου στις αγορές – Προβλέπουν 4ο Μνημόνιο το 2018!

ΑΚΟΜΑ: Κιμ Γιονγκ Ουν: Προειδοποιεί με πυρηνικό χτύπημα στην «καρδιά» των ΗΠΑ