Προσυνεννοημένο το «κόψιμο» Σαββόπουλου στον Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο

Θέση για τη σκηνή που διαδραματίστηκε στη συναυλία του Καλλιμάρμαρου, όταν «άδειασε» τον Γιάννη Ζουγανέλη, «κόβοντας» το παραφρασμένο τραγούδι του, προκαλώντας σάλο στα κοινωνικά δίκτυα πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο διάσημος συνθέτης επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη ότι όλα ήταν… προσχεδιασμένα και μελετημένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος επέλεξε να αναρτήσει μια κοινή του φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην οποία οι δυο τους φορούν κοστούμια και χαμογελούν με το εξής σχόλιο: «Να φορέσουμε κουστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πώς είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Υπενθυμίζεται ότι στη συναυλία τού «Ολοι μαζί μπορούμε», του καναλιού ΣΚΑΪ, στο Καλλιμάρμαρο, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα τραγουδούσε το «Τον χειμώνα ετούτο». Άλλαξε σχεδόν όλους τους στίχους για να τους κάνει αντιμνημονιακούς με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Στο τέλος ο Σαββόπουλος ανέβηκε στη σκηνή και τον διέκοψε, λέγοντάς του σε θυμωμένο ύφος και τόνο: «Καλά, αγόρι μου, αγνώριστο μου το ‘κανες το τραγούδι», και ο Ζουγανέλης έφυγε «σοκαρισμένος» απ’ τη σκηνή…

Αμέσως μετά, ο Σαββόπουλος «έσφαξε με το γάντι» από το μικρόφωνο τον Ζουγανέλη λέγοντας πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν», ενώ προλογίζοντας τον επόμενο καλλιτέχνη είπε ότι «τώρα θα έρθει στη σκηνή ένας σοβαρός άνθρωπος»….

Διαβάστε επίσης: Happy Day – Την Ελένη Τσολάκη θα αντικαταστήσουν οι…