Μήνυμα Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ: «Φέτος είναι η χρονιά μας!»

Πριν τον αγιασμό ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τους Βαγγέλη Ασλανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια, ευχήθηκε καλή χρόνια και καλωσόρισε τους νέους στην ομάδα.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της Ένωσης, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να στέλνει το δικό του μήνυμα – σύμφωνα με την gazetta- προς τους κιτρινόμαυρους.

«Πρώτα απ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία σε αυτό το κλαμπ. Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε.

Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Σας το λέω εγώ! Τα παντα μπορούμε να πετύχουμε!

Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά! Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε! Έχουμε την καλύτερη ομάδα! Σας εύχομαι καλή χρονιά. Μακάρι ο Θεός να σας προστατεύει και να έχετε όλοι την υγεία σας. Από εκεί και πέρα σε ο,τι πρόβλημα τυχόν έχετε η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας το λύσει. Καλή χρόνια με επιτυχίες για την ομάδα μας και τον κόσμο μας», ανέφερε στην ομιλία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης..

Μετά τον αγιασμό οι ποδοσφαιριστές έκαναν ξεμούδιασμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο ενόψει του φιλικού παιχνιδιού με την Γάνδη.

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος για προληπτικούς λόγους έκανε το πρωί μαγνητική στο Ιατρικό Κέντρο η οποία ήταν καθαρή και αναμένεται άμεσα να μπει στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε γαλλοϊσπανικός «πόλεμος» για τον Νέιμαρ!