Απίστευτο! Ομαδικός βιασμός γυναίκας από εφήβους στο Μαρόκο (video με σκληρές εικόνες)

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μαρόκο το βίντεο που καταγράφει τον βιασμό μιας γυναίκα 24 ετών μέσα σε λεωφορείο από ομάδα εφήβων. Σύμφωνα με την αστυνομία στην αποτρόπαια πράξη, την οποία φρόντισαν να καταγράψουν με το κινητό τους τηλέφωνο, συμμετείχαν έξι έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών που έχουν συλληφθεί.

Η σεξουαλική επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Καζαμπλάνκα. Στο πολύ σκληρό βίντεο φαίνονται οι νεαροί δράστες να ορμάνε στην κοπέλα, να τη γδύνουν και τελικά να την βιάζουν.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια η γυναίκα ήταν ειδικών αναγκών και γι’ αυτό οι δράστες γελούσαν σε βάρος της ενώ την κακοποιούσαν. Ωστόσο η οικογένειά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για 12 ετών κορίτσι.

Εντύπωση προκαλεί,επίσης, το γεγονός ότι αν και η κοπέλα ουρλιάζει κανείς δεν έρχεται σε βοήθεια της ενώ και το λεωφορείο συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών M’Dina η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι έγινε πριν από περίπου 3 μήνες αλλά έγινε γνωστή τώρα λόγω της δημοσιοποίησης του βίντεο στα social media.

Οι δράστες στη φωτογραφία

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο: Οι μακελάρηδες της Καταλονίας χαμογελούσαν πριν την επίθεση