Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Ήπειρο (pics)

Στην Ήπειρο βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ κατά τη χθεσινή περιοδεία του σε μονάδες της ζώνης ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8 Μ/Π ΤΑΞ-VIII MΠ “ΗΠΕΙΡΟΣ”)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8 Μ/Π ΤΑΞ – VIII MΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»).

Επισκέφθηκε το Στρατηγείο και Μονάδες του Σχηματισμού, καθώς και υπό ανακαίνιση διαμερίσματα ΣΟΜΥ, στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.

Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, πλησίον του χωριού ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων του Νομού Ιωαννίνων, όπου κατά τη διάρκεια του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου, έχασε τη ζωή του, ηρωικά μαχόμενος, ο Εύελπις ΙΙας Τάξης, Σκαρλάτος Ρωσσέτης. Στο πλαίσιο των δράσεων απόδοσης της οφειλόμενης τιμής στους ήρωες κατά τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους, η 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία προέβη πρόσφατα σε εργασίες συντήρησης του Ιερού Ναού.

Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Σχηματισμού, το εξαίρετο ηθικό και η αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Έβρο ο Αρχηγός του Στρατού: Δείτε φωτογραφίες

Δήλωση – βόμβα από τον στρατηγό Φραγκούλη: «Με ποιους θα πάμε στον… πόλεμο;»

Σκληρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Ερντογάν: «Οι γενναίοι δεν προκαλούν. Είσαι μικροπρεπής!»

Στρατηγός Φραγκούλης: Πρέπει να ντρέπονται που δεν έχουν οριοθετήσει την ΑΟΖ (vid)