Επιμένει ο Φάμελλος στη συνωμοσιολογία για τις φωτιές: “Περίεργο που ξεκίνησαν Δεκαπενταύγουστο”

114
Φάμελλος

Αν και χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας προσπάθησε χθες να μαζέψει τα περί συνομωσιών, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, εμφανίστηκε σήμερα να επιμένει. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, επέμεινε στο σενάριο του «περίεργου φαινομένου» για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν το Δεκαπενταύγουστο.

«Είναι περίεργο φαινόμενο που ξεκίνησαν οι φωτιές στο Δεκαπενταύγουστο. Είναι περίεργο που είχαμε φωτιές όταν έλειπε ένα μεγάλο τμήμα του κρατικού μηχανισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά, όμως, το γεγονός ότι ρωτήθηκε επανειλημμένως από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ ο κ. Φάμελλος δεν κατονόμασε ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το «περίεργο φαινόμενο».

«Γι’ αυτό ζήτησα να τελειώσει η διερεύνηση από το ανακριτικό της πυροσβεστικής» πρόσθεσε και έκανε λόγο για «πολλές συζητήσεις για τις 22 φωτιές στη Ζάκυνθο, πάντως είναι ανθρώπινος παράγοντας».

Όσον αφορά την παρουσία του πρωθυπουργού τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική και αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχουν ενεργές εστίες είπε ότι «ο Αλεξης Τσίπρας δεν έκανε σόου, πήγε να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής για την επόμενη ημέρα».

Παράλληλα επιτέθηκε και σε όσους άσκησαν δημόσια κριτική στον πρωθυπουργό μέσω twitter χρησιμοποιώντας το hashtag για τον «εξαφανισμένο πρωθυπουργό» κατηγορώντας τους ότι «ίσως να ήθελαν να πλήξουν το ηθικό των δυνάμεων, όσοι έγραφαν στο Twitter για τον εξαφανισμένο πρωθυπουργό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: «Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον Ισπανικό λαό»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πατούλης: Οι δήμοι δεν πρέπει να λογοδοτούν σε κάθε υπουργό ή περιφερειάρχη

ΑΚΟΜΑ: Κάθετος ο Παυλόπουλος: «Αν χρειαστεί θα υπερασπιστούμε τα σύνορα της πατρίδας!»