Έδιωξαν δήμαρχο από εστιατόριο επειδή φορούσε βερμούδα στην Ιταλία!

126

Ένας σερβιτόρος, σε παραλιακό εστιατόριο στη βόρεια Ιταλία είπε στον δήμαρχο της περιοχής ότι θα έπρεπε να φύγει, επειδή είχε πάει εκεί με βερμούδα…εξαιρέσεις δεν έκαναν ούτε για το δήμαρχο!

Ο Τζιόρτζιο ντελ Τζινγκάρο περιέγραψε αυτή τη ντροπιαστική σκηνή, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. «Δεν ήταν επίσημο δείπνο, αλλά με πραγματικούς φίλους. Ένιωσα ότι μπορούσα να φορέσω καθημερινά ρούχα», έγραψε ο δήμαρχος του Βιαρέτζιο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, το Club Nautico ανακοίνωσε ότι λυπάται για το συμβάν και προσφέρθηκε να κάνει μέλος του τον δήμαρχο.

Ο ντελ Τζινγκάρο καθόταν σε ένα τραπέζι με φίλους του, όταν τον πλησίασε ο σερβιτόρος. «Φαινόταν σε δύσκολη θέση και μου είπε ότι δεν φορούσα παντελόνι, οπότε δεν μπορούσα να μείνω εκεί», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία της βερμούδας που τον έφερε σε αμηχανία.

Τελικά έφαγε με τους φίλους του αλλού, αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν λίγο εξευτελιστικό για εκείνον το συμβάν. Εκπρόσωπος του εστιατορίου δήλωσε στην Corriere della Sera ότι υπάρχουν δύο ανακοινώσεις αναρτημένες στον χώρο, που προειδοποιούν ότι οι πελάτες πρέπει να φορούν παντελόνι μετά τις 7 μ.μ.

«Λυπάμαι για ό,τι συνέβη και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα με τον δήμαρχο, στον οποίο σκοπεύω να δώσω κάρτα μέλους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στο Λονδίνο – Διώροφο λεωφορείο «καρφώθηκε» σε κατάστημα (pics)