Ιταλική σπείρα έκλεβε τα πανάκριβα ρολόγια στη Μύκονο

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκλεβε πανάκριβα ρολόγια από βίλες Αράβων και Βρετανών, κυρίως, στην Μύκονο, τον τελευταίο καιρό, από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο νησί για την υπόθεση, με την συνεργασία των τοπικών αρχών, συνέλαβαν σήμερα το πρωί τρεις Ιταλούς, (δύο άνδρες και μια γυναίκα), οι οποίοι, προέκυψε ότι ενέχονται στις κλοπές των ρολογιών και κρατούνται.

Μέχρι στιγμής βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν κάποια από τα ρολόγια μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί τις τελευταίες μέρες.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωση της θα γίνουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι προ καιρού με λεία 1 εκατομμυρίου ευρώ σε κοσμήματα έφυγαν άγνωστοι που εισέβαλαν σε βίλα οπού παραθέριζε πάμπλουτη επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα, στη θέση Πουλί στη Μύκονο.

Η γυναίκα και ο συνοδός της είχαν βγει στο κοσμοπολίτικο νησί για διασκέδαση και όταν επέστρεψαν τα ξημερώματα διαπίστωσαν πως είχε γίνει διάρρηξη στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.

Παρόμοια τύχη είχαν και τρεις Ινδοί μεγιστάνες, μια νεαρή γυναίκα και δυο άνδρες, γόνοι επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Βρετανία.

Οι κλέφτες μπήκαν από παράθυρο και έκλεψαν ένα ρολόι αξίας 15.000 ευρώ καθώς και μετρητά σε ευρώ και δολάρια.

Δυστυχώς κάθε χρόνο σημειώνονται μια σειρά από ληστείες στο νησί των ανέμων.

Πέρυσι έκανε θραύση η συμμορία των Ιταλών που έκλεβε πολυτελή ρολόγια, ενώ φέτος εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που μέσα σε ένα μήνα, είχε διαπράξει τουλάχιστον 9 ληστείες σε σπίτια και πολυτελείς βίλες.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι μια άλλη σπείρα Ιταλών επέκτεινε τη δραστηριότητά της στο γνωστό νησί.

Διαβάστε επίσης:  Οι φωτιές στην Αλβανία επεκτάθηκαν στη Θεσπρωτία